Forum discutii

 Dan - 07 Octombrie 2011, 16:12:06
Pasi importanti facuti inspre vindecarea diabetului
Veste grozavă pentru diabetici: boala poate fi VINDECATĂ cu ajutorul celulelor stem ce se extrag de la pacient.
Tratamentul diabetului, cu o metodă care duce la vindecare, pare că va fi disponibil relativ ***ând. Cercetătorii japonezi cred că soluția este... în creierul fiecărui bolnav de diabet. Mai precis, în celulele stem neurale. Extracția acestora este o procedură deja realizată cu succes. Iar în laboratoarele Institutului Național pentru Știință și Tehnologii Avansate din Tsukuba, celulele stem neurale au fost transformate în celule pancreatice, care produc insulină, informează newscientist.com.

Din cauza numarului limitat de caractere continuarea se poate citi pe
http://www.jurnalul.ro/viata-sanatoasa/sanatatea-familiei/veste-grozava-pentru-diabetici-boala-poate-fi-vindecata-cu-ajutorul-celulelor-stem-ce-se-extrag-de-la-pacient-592915.html
Acest subiect are raspunsuri 1 raspunsuri  revenire la lista subiecte
Raspunsuri
 Mesaros Angela Maria - 07 Noiembrie 2011, 11:50:51
raspuns
Scuze pt.raspunsul cu intarziere la mesaj.Da urmarim si vedem tot ce apare,dar pana in momentul in care se va da ok pe plan mondial,pt-ca diabetul este problema nr.1 in lume [declarata de Natiunile unite in luna septembrie a acestui an]sfatuim toti diabeticii sa-si monitorizeze bine diabetul sa se consulte cu specialistul in diabet,sa respecte sfaturile pentru a fi bine cu diabetul si cu viata lui ,cu stima Maria Angela Mesaros.
 
Raspundeti la acest subiect
     Numele dvs:  [obligatoriu]
   Adresa e-mail:  [obligatoriu]
Titlul subiectului: [obligatoriu]
Mesaj :[obligatoriu]
  caractere rămase  

Introduceti codul de siguranta